Velkommen til Mundt StilladsreklameMundt stilladsreklame tilbyder nogle af Københavns bedste placeringer indenfor stilladsreklame – bedste placeringer med hensyn til synlighed og trafiktal som til sammen giver optimal eksponering af dit budskab. 


Vi kan tilbyde de bedste placeringer fordi vi hele tiden aktivt søger de bedste lokationer indenfor stilladsreklamer og ikke mindst fordi vi er en vellidt sparringspartner hos bygherrer og stilladsfirmaer. 
Hos Mundt stilladsreklame er tingene ikke så firkantede, vi er hurtige, kreative og fleksible i vores projekteringer ligesom vi er på et højt professionelt niveau fra projektering over salg til produktion. 


Når vi har indgået en aftale skal du som kunde hos Mundt stilladsreklame ikke tænke på mere. Vi står for alt det praktiske: projektstyring, tryk af banneren, opsætning og nedtagning af banneren samt løbende kvalitetskontrol. 


Gennem et tæt samarbejde med en af branchens mest kreative hoveder indenfor speciel effekts er ingen opgave af denne type for kompliceret for os. 
Se evt.: www.citylighting.dk


Send en mail eller kontakt os på telefon for at høre nærmere om aktuelle muligheder for placering af din stilladsreklame.


Email: info@mundtstilladsreklame.dk Telefon: 40 87 02 60